Cluj-Napoca: Expoziția de iarna Brickenburg, 3-7 decembrie 2016

afis-iarna-2016-v2

Ca în fiecare iarnă, în apropierea sărbătorilor de sfârșit de an, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului județean Cluj, împreună cu Asociaţia Brickenburg, vă invită să vizitați tradiționala Expoziție de iarna Brickenburg, care va fi deschisă în perioada 3-7 DECEMBRIE, între orele 10:00 şi 18:00, la sediul central al muzeului de pe str. Memorandumului nr. 21.

Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO®, cât și publicului mai puțin cunoscător, însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joaca în care, testând nenumaratele posibilitați de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să își dovedească îndemânarea și creativitatea.

Prin tradiţie, expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg este una experimentală, organizatorii propunându-şi în principal să testeze diverse tehnici de construcție și combinații între elemente. Publicul va putea admira creaţii originale lucrate cu migală, previzualizări ale exponatelor care vor fi prezentate la evenimentele majore ale anului 2017.

Preţul unic de intrare, pe întreaga perioadă a expoziţiei, este de 3 lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s