București: Muzeul Naţional de Istorie a României participă la Târgul Internaţional GAUDEAMUS 2016

afis_mnir-la-gaudeamus-2016-1

Muzeul Naţional de Istorie a României

participă la Târgul Internaţional GAUDEAMUS 2016

 

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) este prezent la ediția cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, ce se desfăşoară în perioada 16 – 20 noiembrie 2016, la Pavilionul Central Romexpo.

La standul muzeului cu numărul 336 (nivelul 7.70) se găsesc peste 60 de titluri ale publicaţiilor proprii precum anuare, cărţi de specialitate şi cataloage ale marilor expoziţii organizate de MNIR, cum sunt România în Marele Război sau Aurul şi Argintul antic al României.

Catalogul expoziției-eveniment Comorile Chinei, ce a fost prezentată de MNIR publicului din România în anul 2013, este, de asemenea, disponibil la standul muzeului, salutând astfel prezența Chinei ca invitat de onoare al acestei ediții a Târgului.

Muzeul Naţional de Istorie a României, inaugurat în anul 1972, este una dintre instituţiile reprezentative ale culturii româneşti. MNIR deţine în cadrul colecţiilor sale un fond foarte valoros de bunuri de patrimoniu mobil care ilustrează toate perioadele semnificative din trecutul poporului român, cât şi din vremea unor civilizaţii care au existat în vechime pe actualul teritoriu al României.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s