Constanța: expoziţia Artă și Ceremonial la Mesele Regale

6926500_01

Fundaţia Pontul Euxin are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziţiei Artă și Ceremonial la Mesele Regale care se va desfăşura vineri, 28 octombrie 2016, ora 12:30, la sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (Piața Ovidiu nr. 12).

Expoziţia este organizată de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în parteneriat cu  Muzeul Național Peleș și cu sprijinul financiar al Fundației Pontul Euxin. Manifestarea este menită să omagieze împlinirea a 150 de ani de la aducerea pe tronul României a regelui Carol I şi a 135 de la Proclamarea Regatului.

Fundația Pontul Euxin este o organizație non-guvernamentală ce numără, printre obiectivele sale, acțiuni de protejare, conservare și restaurare a bunurilor culturale, dar și promovarea manifestării culturale ca sursă de învățare și de educare a publicului,  în spiritul respectului față de patrimoniul cultural național și universal.

În cadrul evenimentului de deschidere a expoziției va avea loc și prezentarea albumului Regalitatea și Marea, semnat de Doina Păuleanu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s