Bușteni: Cantacuzino Castle Art Gallery prelungește expoziția moving van Gogh

eb345f90-6ac7-480d-a0c5-7331b5a18d97

Peste 16.000 de vizitatori s-au bucurat de incredibila lume a pictorului olandez Vincent van Gogh, o lume a culorii adusă în fața publicului la Cantacuzino Castle Art Gallery.
Astfel, datorită numărului mare de iubitori de artă ce au trecut pragul expoziției, galeria de artă prelungește până pe 15 noiembrie inedita moving van Gogh.

5044b5b6-fe0f-44e6-ae10-9dfbeeee2f7a
Stelele, cerul și enigmaticele vârtejuri din opera „Starry Night” a pictorului olandez Vincent van Gogh și celebra floarea-soarelui din compozițiile sale au prins viață în expoziția interactivă „MOVING van Gogh”, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, începând cu 15 iulie și continuă să ne surprindă până pe 15 noiembrie.

Pe lângă elementele artistice de high-tech, expoziția va păstra până la final cele mai expresive și dinamice 40 de heliogravuri cu lucrările lui van Gogh.
„Am putea numi expoziția <<Moving van Gogh>> o antiteză, între vechi și nou, între tradițional și modern, între realitate și imaginar, un proiect în care tehnologia se îmbină perfect cu clasicul”, a completat Kurt Neuschitzer.
Pentru o experiență alternativă, Cantacuzino Castle Art Gallery a creat zone speciale, în care, prin intermediul mai multor gadgeturi, vizitorii pot picta și se pot juca.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s